Kloosterwinkel EMMAUS

Op ons terrein is ook onze Kloosterwinkel Emmaus gevestigd. Hier zijn o.a. al onze kloosterbieren te koop. Maar ons assortiment is breder, zoals bijpassende bierglazen en handgemaakte Keramiek.

Wekelijks worden er broden en specialiteiten van de ambachtelijke Desem bakkerij Brodijnen ( www.brodijnen.nl )uit Nijmegen geleverd, op woensdag, donderdag vrijdag en zaterdag.

De zusters Clarissen uit Megen leveren hun overheerlijke groentespreads, jams, en 15 soorten kruidenthee onder de namen ‘Pluk de stilte’ en de ‘Vegetarische zuster’  www.clarissenmegen.nl. In het seizoen verkopen wij groenten uit onze kloostertuin.

In deze tuin staan ook de bijenkasten van onze imker, en vanzelfsprekend wordt de honing van de bijenvolken in de winkel te koop aangeboden. Carrousel Groen levert heerlijk chocoladeproducten al dan niet seizoensgebonden en diverse items en producten uit hun eigen Hout en Mode ateliers. De winkel wordt gerund door enthousiaste en betrokken vrijwilligers samen met de assistenten van Carrousel Groen.

Onze winkel is geopend op woensdag, donderdag en vrijdag van 10.00u tot 13.00u en op zaterdag van 10.00u tot 14.00