ONZE MISSIE

Wij zijn het stilste plekje van Nederland en willen mensen in onze huidige drukke en gejaagde maatschappij, die voortraast in een tempo dat door velen niet meer is te volgen, een plaats bieden waar ze tot rust kunnen komen. Daardoor leveren we een bijdrage aan een betere en leefwaardige samenleving waar tijd is voor Stilstaan, Bezinning en Persoonlijke Ontwikkeling.

Wij organiseren programma’s volgens een proces van rust-balans-verdiepen-dienen die, in samenspel met een stille en serene plek, bijdragen aan het bewustzijn en de persoonlijke ontwikkeling van onze gasten.
Onze waarden hierbij zijn:

Liefdevolle aandacht:
Alles wat wij doen, doen we met liefdevolle aandacht. Door liefdevolle aandacht gaat alles stromen en voelt men zich thuis. Thuis genoeg om de stap te nemen verder te gaan.

Respect:
Respect betekent voor ons dat iedereen mag zijn wie hij is, zonder dat hierbij voorbij gegaan wordt aan de waarden van alles om je heen. Natuurlijk hoef je het niet altijd eens te zijn met elkaar, het is dan juist het respect dat maakt dat we met elkaar in dialoog kunnen gaan. En natuurlijk respect voor de aarde waarop wij leven, geheel in de lijn van Franciscus van Assisi, de grondlegger van het franciscaanse en kapucijnse gedachtegoed.

Verbinden:
In de verbinding ontstaat de beweging. De verbinding tussen de ratio en het hart. De verbinding tussen mensen. De verbinding tussen de organisatie en begeleiders/trainers/coaches die samen met ons de serene stilte en energie van onze plek puur en liefdevol kunnen houden. Door een goede verbinding in de basis, kunnen onze gasten zich verbinden met zichzelf en gasten om hen heen.