Het Emmausklooster is het oudste Kapucijnenklooster in Nederland, vernoemd naar de Bijbelse plaats Emmaus. Het is prachtig bewaard gebleven, zowel van buiten als van binnen. Je bent van harte welkom om de sfeer zelf te komen ervaren.


Het Emmausklooster is dé ideale plek voor een retraite. Niet alleen ligt dit klooster op de stilste plek van Nederland. Alles in dit klooster draagt bij aan jouw wens om naar binnen te gaan en de stilte in jezelf te vinden.


Rust, verdieping en ontmoeting, met het hele jaar door een breed scala aan activiteiten. Dat alles vind je in het prachtige Emmausklooster. We zien je graag op een van onze bijeenkomsten.


Je kunt in het Emmausklooster overnachten, deelnemen aan een training of cursus of een inspiratiebijeenkomst organiseren voor je bedrijf. In de rust en stilte kun je optimaal geconcentreerd werken en inspiratie opdoen.

Durven zijn met Oud en Nieuw

Leven met LEF en ZIJN wie je werkelijk bent. Dat is waar DURVEN ZIJN voor staat.

Tijdens de kerstdagen kijkt Henk met je vanuit welke richting je bent komen lopen en waar je weg naar toe leidt. Tijdens de DURVEN ZIJN KERST dagen loop je met maximaal 8 deelnemers een mini-camino door je eigen leven.

Levensspecialist, Henk Murraij, neemt je aan de hand en leert je leven met LEF en originaliteit. Hij laat je ZIEN en ZIJN wie jij werkelijk bent en brengt samen met jou in beeld waar je nu staat, waar je naar op weg bent en welke keuzes je kunt maken voor de langere termijn. Je gaat de eerste stap zetten naar het verwezenlijken van je dromen in plaats van alles te laten zoals het nu is. Je gaat op zoek naar wie jij werkelijk bent en welke avonturen er bij jou passen.

En heel belangrijk….. Henk leert je een liefdevolle verbinding te maken met jezelf en lief te zijn voor jezelf zoals je ook voor anderen kunt.

Wandel je mee?

PROGRAMMA

Het DURVEN ZIJN OUD EN NIEUW programma is samengesteld met inspirerende werkvormen, wandelingen en mindfuloefeningen en staat uiteraard in het teken van OUD naar NIEUW. Dat zal ook duidelijk in het programma terugkomen. Tijdens deze dagen verblijven we in het Emmausklooster in Velp N.B.)

Op oudjaarsdag arriveer je tussen 09.45 – 10.00 uur. We sluiten op nieuwjaarsdag af om 16.00 uur.

Geef je op via de website https://www.durvenzijn.nu/evenement/durven-zijn-met-oud-en-nieuw/

Emmausklooster

Bezoekadres:
Basilius van Bruggelaan 4
5363 VA Velp (Noord-Brabant)

KvK. 53662261
BTW NL804014565B07
IBAN NL13RABO0166241040

Sitemap

januari   2022
M D W D V Z Z
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik op akkoord om door te gaan met het bekijken van deze website.