MEDITATIES

Share & Care event

‘Share’ (delen) heeft te maken met de informatie die je meekrijgt over het betreffende onderwerp. Kennis delen is de basis voor bewustwording. Het overdragen ervan is belangrijk om je visie te helpen verruimen zodat je niet blijft ‘hangen’ in vertrouwde oude patronen.

------------------------------------------------

‘Care’ (zorgen voor) heeft te maken met het zorgdragen voor elkaar. Dit is ook een onmisbaar facet op ons pad van bewustwording en zelfexpressie. Willen we ons werkelijk ontwikkelen en inzichten integreren in ons dagelijks leven, dan hebben we elkaars inzichten/aanvullingen/vragen en delen nodig.

‘spiegeling is een herinnering van heelheid’

Wat gaan we doen? 

We starten met Sharing in de kapel van het klooster. Ruim een uur lang krijg je informatie over het betreffende onderwerp vanuit verschillende stromingen belicht. Alles wat mij als mens interesseert en inspireert, voeg ik samen om jou te inspireren op jouw pad van ont-wikkelen.

Hierna nemen we een uur de tijd, voor contemplatie in stilte. Om te vertoeven in de prachtige tuin van het klooster, de refter, de meditatieruimte van de paters of aan het stille meertje achter het klooster.

Na de contemplatie ontmoeten we elkaar weer in de kapel en is er een mogelijkheid voor Sharing & Caring (delen en inspireren): middels vragen en antwoorden gaan we de essentie nog meer verdiepen en voelen, waardoor je opgeladen en geïnspireerd weer naar huis zal gaan. Middels mijn intuïtieve vermogen stem ik af op wat ‘kan en nodig is’ , om de middag fris, zuiver en luchtig te laten blijven. Hierdoor zal de invulling een afwisselend spel zijn van delen, meditatieve afstemming in stilte, muziek, teksten en klankschalen.

Aanmelding

Je kunt je aanmelden middels het sturen van een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Graag vermelden wie je bent en met hoeveel je wilt komen.

Emmausklooster

Bezoekadres:
Basilius van Bruggelaan 4
5363 VA Velp (Noord-Brabant)

KvK. 70346585
BTW NL858279241
IBAN

Sitemap

Contact

september   2021
M D W D V Z Z
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik op akkoord om door te gaan met het bekijken van deze website.