RETRAITES

Eendaagse retraite Lucht Op

Lucht Op Eendaagse retraite

Geef jezelf deze dag cadeau en voel je als herboren!’

Ééndaagse ontspanningsretraite in klooster Velp door LuchtOp

Ga jij soms te gejaagd door het leven? Ben jij regelmatig moe en wil je eigenlijk wel meer energie en even opladen? Zou jij willen weten wat je kan doen om nog beter te ontspannen? Wil je een dagje even niks moeten? Zou jij graag even op adem komen?

Schrijf je dan in voor de LuchtOp ééndaagse ontspanningsretraite op zaterdag 2 mei en/of vrijdag 5 juni. Neem een dag vrij en dompel jezelf onder in rust en geniet van de ruimte. 

Marijke van Goch- van Gend, ademtherapeute en Mindful Walk- instructeur uit Sint Anthonis, kent als geen ander het belang van ontspanning. Daarom organiseert ze dit voorjaar weer 3x een ééndaagse ontspanningsretraite in het Emmausklooster te Velp.

“Veel mensen leven te gejaagd en dromen over retreats in verre oorden, waarna ze helemaal opgeladen en als nieuw terug komen….. en weer doorgaan als vanouds”, vult Marijke aan. “Leren luisteren naar je lichaam en ontspannen kan echter ook bij jou om de hoek. Het belangrijkste is dat je eenvoudige en laagdrempelige tools leert, waarmee je op dagelijkse basis blijvend je eigen spanningsniveau reguleert. Ik ervaar dagelijks hoe belangrijk ontspanning is, tijdens mijn werk en natuurlijk ook in mijn eigen privéleven. Graag geef ik tijdens deze dagen mijn expertise en ervaringen door.”

“Van origine was het Emmausklooster de plek waar de kapucijnen zich terug trokken achter de kloostermuren en in de groene kloostertuin. Nu is het een plek voor bezinning en het stilste plekje van Nederland. Ik vind het fijn om mensen mee te nemen naar deze mooie plek. Hier gaan we samen ontspanning ervaren door ademwerk, meditatie, stilte, specifieke oefeningen en mindful wandelen in de kloostertuin. Geef jezelf deze dag cadeau, kom lekker opladen en voel je als herboren!”

De ééndaagse ontspanningsretraite start om 10.00 uur en eindigt  rond 16.30 uur. Drinken, tussendoortjes en een gezonde lunch worden geheel verzorgd. Kosten: 95 euro p.p. inclusief goodybag t.w.v. 15 euro en een oefenboekje voor thuis.

Er is plek voor maximaal 10 personen.
Locatie: Emmausklooster in Velp.
Voor inlichtingen en inschrijven, mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Emmausklooster

Bezoekadres:
Basilius van Bruggelaan 4
5363 VA Velp (Noord-Brabant)

KvK. 70346585
BTW NL858279241
IBAN

Sitemap

Contact

April   2020
M D W D V Z Z
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik op akkoord om door te gaan met het bekijken van deze website.